Over ons

Leuk dat je de tijd neemt om kennis te maken met ons.

Wie is ons?
Ik ben Cassandra de founder van Earthful, 32 jaar jong en woon samen met mijn partner, vriend en liefde voor het leven, Pieter en onze dierenvriendjes en meer dan 30 kamerplanten (damn girl!).

Ik (Cassandra) ben een echte perfectionist in hart en nieren, lekker nuchter en creatief. Ik hou er van thuis te zijn, liefst met een grote kop kruidenthee, een goed (informatief) boek en een dekentje op de bank of ik ben in de natuur te vinden, geen wandeling kan lang genoeg zijn. Ik sport graag en doe dan veel aan krachttraining, boksen en hardlopen, je kan me ook een echte "foodie" noemen.

"Ik ben een ochtendmens, mijn dag kan niet vroeg genoeg beginnen".

Maar ook ik heb mijn gebreken zo kan ik echt "hangry" zijn, heb ik me time nodig en dan moet alles bij mij uit de buurt blijven, mijn geduld kan echt op de proef gesteld worden en ik kan heel goed emoties opkroppen waardoor het er later weer uit moet en tja, dat is altijd op het meest ongeschikte moment hahaha.

"No worry's, ook ik ben niet perfect".

Maar hé dat is echt niet erg zie het als een leerzaam proces om jezelf nog beter te leren kennen, sta er voor open, adem een paar keer in en uit en observeer, wat voel je.

Waarom ben je deze weg ingeslagen?
Ik ben echt altijd al nieuwschierig geweest waarom het leven zo loopt zoals het loopt en de doelen ervan, waarom zo en niet anders om, de natuur en haar elementen, universum, de maan, onze ziel, het leven aan de overkant en zo kan ik wel even doorgaan maar denk dat mijn punt nu wel duidelijk is ;) nieuwschierig dus.
Door wat intense gesprekken met wat "wijze (leer)meesters" kwam ik tot de conclusie dat hoe nu mijn leven loopt echt nog niet alles is en dat er meer uit te halen valt, mijn nieuwsgierigheid werd omgezet in kennis, ik voelde een intense aantrekkingskracht en hier ben ik dan om mijn hand uit te reiken naar jou.

"Ik neem je graag mee op reis, de reis van thuiskomen in onszelf".

En hoe doe je dat precies, weer in balans komen met de natuur?

Kort door de bocht is Ayurveda het oudste gezondheidssysteem in de wereld, gefocust op het voorkomen van ziektes en het leven van een gebalanceerd en bewust leven. Dat laatste is verbonden aan gezondheid, want alleen als je bewust bent van wat voeding,
leefstijl en je omgeving met je kunnen doen kun je gezonde keuzes maken. Bovendien is het vergroten van je bewustzijn key voor een gelukkig leven. 
Ayurveda heeft veel te bieden, het voelt als mijn missie dit zo simpel en toegankelijk mogelijk te maken zodat je het direct in je leven kunt toepassen. Maar nog belangrijker: om ervoor te zorgen dat jouw eigen gezondheid een boost kunt geven zowel mentaal als fysiek.
Door deze persoonlijke benadering van gezondheid geeft het je een richting in wat jou het beste ondersteunt bij het maken van keuzes in voeding, lichaamsbeweging, supplementen en alle andere aspecten van het leven.
Ik maak dan ook voornamelijk gebruik van oliën (sesam, lijnzaad, etc.) kruiden (kruidenpreparaten, kruidenpasta's, etc) en aromatherapie allemaal afgestemd op jouw behoeftes.

Heb je na mijn verhaal er zin in gekregen om een behandeling in te plannen? Leuk, klik dan op deze link, dan plannen we meteen samen wat in, ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten.

Veel liefs en tot snel, de thee staat (altijd) klaar.
X Cassandra